conceptnova

Helping you to bring your concepts and ideas to life.

APROVADES LES OBRES PRESENTADES PER CAMPDEVÀNOL AL PLA ZAPATERO

La Secretaria d’Estat de Cooperació Territorial dóna llum verda a les 7 actuacions presentades per l’Ajuntament de Campdevànol al Fons Estatal d’Inversions Locals que suposaran una inversió de 622.822€.

Per Resolució de 6 de febrer de 2009 de la Secretaria d’Estat de Cooperació Territorial s’ha autoritzat el finançament de 7 projectes d’obres, sol·licitats per l’Ajuntament de Campdevànol, amb càrrec al Fons estatal d’Inversió Local creat pel Reial Decret-Llei 9/20088, de 28 de novembre.

Les obres a realitzar i la previsió de llocs de treball que suposen, així com la contractació de treballadors desocupats, són les següents:



A partir d’aquest moment Ajuntament procedirà, en el termini d’un mes, a licitar les obres, o bé a la seva adjudicació, d’acord a llei de contractes.

Per part, de l’Equip de Govern es valora molt positivament la mesura implantada pel Govern de l’Estat atès que permetrà donar feina a les empreses del municipi, alhora que permet importants inversions finançades al 100%.

Durant el transcurs del darrer Ple Ordinari del mes de gener, es va donar compte de les actuacions a realitzar, en relació a les quals hi va haver una valoració positiva unànime per part dels membres del consistori.