conceptnova

Helping you to bring your concepts and ideas to life.

ADJUDICATS ELS CONTRACTES MENORS DEL FEIL A CAMPDEVÀNOL

L’Ajuntament de Campdevànol ha procedit a l’adjudicació dels contractes menors corresponents a 5 de les 7 obres presentades per l’Ajuntament de Campdevànol al Fons Estatal d’Inversions Locals, i que van estar autoritzades per Resolució de 6 de febrer de 2009 de la Secretaria d’Estat de Cooperació Territorial.

D’acord amb les ofertes presentades es preveu que la realització doni feina a un total de 22 treballadors, dels quals 3 deixaran d’estar en situació d’atur.

Un cop adjudicada l’obra d’acord amb el que s’estableix a la Llei de contractes del sector públic, es procedirà a la seva execució en el termini d’un mes. Així mateix, l’adjudicació de les obres suposarà l’ingrés del 70% de la subvenció concedida per aquestes obres.

Resten pendents d’adjudicar les obres de rehabilitació del cementiri municipal i del centre cívic que segueixen el procediment de negociat sense publicitat i amb publicitat a Internet respectivament.

Des de l’equip de govern es valora molt positivament les ofertes realitzades per part dels contractistes de Campdevànol als quals els hi ha estat adjudicada l’obra, atès que han incorporat millores valorades en 18.000€ que repercutiran en benefici de la població.


Aquestes obres s’han adjudicat als següents contractistes per un total de 219.383,85€: