conceptnova

Helping you to bring your concepts and ideas to life.

REUNIÓ AMB EL CONTRACTISTES PER COORDINAR L’EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL FEIL

Després de l’adjudicació de les obres del Fons Estatal d’Inversió Local, correspon a l’Ajuntament coordinar les tasques d’execució de les mateixes.

Per aquest motiu, l’Alcaldessa de Campdevànol i responsable de l’àrea d’urbanisme, Núria López, va convocar als diferents constructors de les obres menors amb l’objectiu d’establir un calendari orientatiu d’inici d’obres i deixar a punt tots els tràmits administratius necessaris previs a l’execució de les diferents actuacions; a saber: plans de seguretat, adquisició dels cartells de l’obra, ubicació dels mateixos, entre d’altres.

A la reunió, que va tenir lloc el passat dimarts 24 de març, hi van assistir, d’una banda, l’Alcaldessa, els Tècnics Municipals i el Secretari i d’altra, els constructors de les obres menors: Excavacions Lluís Icart, SL, Construccions Comarca Ripollès, SL, Fernaroma Construccions, SL i Construccions Rengel Soler, SL.

Aquesta trobada va permetre aclarir els diferents dubtes, tècnics i administratius, que suscita l’execució d’aquest Fons Estatal d’Inversió Local, que en ser una subvenció extraordinària, compta amb unes característiques singulars.

El calendari establert durant el decurs de la reunió d’inici de les obres menors del FEIL és:

- Supressió de barreres arquitectòniques: ABRIL.
- Adequació equipament infantil de parcs i jardins: ABRIL.
- Millores entorn del camp de futbol municipal: ABRIL.
- Adequació i millora camí ral: MAIG/JUNY.
- Construcció mur pedra urbanització Castell: SETEMBRE/OCTUBRE.

Les dues obres restants, Redistribució planta baixa i ampliació de la ràdio del Centre Cívic i Rehabilitació i Reforma cementiri municipal, adjudicades a Paez Costa, SL i Construccions Casals Picas, SL, respectivament, es regeixen pels terminis establerts en els Plecs de condicions d’adjudicació de l’obra i la data d’inici serà durant el mes de MAIG.